dinsdag 22 februari 2011

Antwerpen op een gewone dinsdag in februariIk zit met rode konen dit berichtje te typen. Het was vandaag ijskoud, maar er scheen wel een heerlijk zonnetje. Ik ben er helemaal rozig van.
We hebben weer kilometers afgelegd te voet en dit keer door de wijk Zurenborg en met name langs de Cogels Osylei, de Waterloostraat en de Transvaalstraat. Prachtig om al die Jugendstil-huizen te zien. We kwamen echt ogen te kort, overal was wel iets moois.Op de hoek van de Cogels Osylei hebben we koffie zonder taart gehad bij Wattman, een huiselijk en leuk ingericht cafe.Daarna zijn we wat door Antwerpen gaan rijden en hebben we toch nog twee adresjes gevonden waar we aardig wat brocante hebben ingeslagen. De auto is al aardig vol.
Ik heb onder andere een prachtige, oude bureaustoel en een oude koffer gekocht compleet met sleuteltjes. Verder nog wat kleine spulletjes, maar het meest blij ben ik met de geprepareerde kop van een wild zwijn. Die gaat eerst bij ons aan de muur.
Foto's volgen nog.En nu genieten we van lekkere hapjes van De Smaaknatie aan de Sint Jorispoort. De soep hebben we al op, nu de lekkere quiche nog....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten