maandag 7 maart 2011

Nieuwe brocanteschatten bij Tante BrocanteSinds vandaag staan er weer nieuwe spullen op de site van Tante Brocante. Handel uit Antwerpen, schatten uit Skarhamn en brocante uit Svendborg.En ook nog een Zweeds interieurboek, helemaal nieuw en voor maar 7,50.
Gauw kijken dus!

2 opmerkingen:

 1. hallo,leuk weer eens wat van je te horen. We hebben het veel te druk gehad voor het blog. Slecht excuus ik weet het. Wij gaan ook niet naar Driewegen. Hebben zelf open dagen in april en ook een kleine fair in juni. Maar hier gaat alles prima. De webwinkel is druk en dat is alleen maar heel leuk natuurlijk. Leuk dat je ook in Zweden enzo inkopen doet. Wij gaan weer naar Frankrijk en Engeland dit jaar. Ook weer heel veel zin om op pad te gaan...
  Succes met alles en wie weet tot ziens! groetjes Mieke en Annebeth, brocantezussen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jannie, leuk dat je bij me 'langskwam'! Zo kom je elkaar ook in blogland weer tegen. Grappig, we zijn ongeveer tegelijkertijd begonnen zo te zien.
  Dit jaar ga ik in ieder geval weer naar Norg. Sta jij daar toevallig ook weer, of heb je andere fairs dit jaar? Voor de rest zie ik nog wel of er wat leuks op mijn pad komt. De weekenden zitten soms toch al zo vol. Nou ik ga je volgen hoor!
  Tot horens of ziens maar weer,

  groetjes, Jolanda (Rozet Brocante)

  BeantwoordenVerwijderen