woensdag 28 september 2011

Nummerbordjes - signs


Al eerder schreef ik over mijn woongedrag en mijn verhuizingen. Ik ben talloze keren verhuisd, al sinds ik een baby was. Ik ben geboren op 61 en in mijn eerste levensjaar verhuisde ik naar nummer 51 in dezelfde straat, in dezelfde flat en dat allemaal in 's-Hertogenbosch. Vervolgens besloten mijn ouders om een huis te huren in een keurige nieuwbouwwijk, op nummer 106. Helaas niet van lange duur, want palief kreeg ik een (betere) baan in Friesland. Op naar 124. Ook niet van lange duur, want verderop in de buurt was een mooier huis: nummer 172.
Ongeveer 8 jaar later, toen ik eindelijk 20 was, ging ik studeren in de grote stad: Groningen en daar belandde ik op nummer 35, in hetzelfde studentenhuis waar mijn oudste dochter ook een jaar heeft gewoond. Van nummer 35 ging ik naar 38.
Met de vader van mijn kinderen kwam ik op nummer 280 terecht en van daaruit kochten we ons eerste eigen huis: nummer 184. Ook dat was van korte duur. Een mooier en nieuwer huis vonden we op nummer 89.
Zonder de vader van mijn kinderen kwam ik drie jaar later terecht op nummer 43, weer drie jaar later verhuisde ik naar nummer 45 in dezelfde straat in hetzelfde rijtje en vier jaar later belandde ik op nummer 47, ook in dezelfde straat en ook in hetzelfde rijtje huizen.
En daar woon ik nu al 8 jaar, een heus record!
Martine van Omstebeurt verloot onder de reacties op haar blog een nummerbordje en ik hoop met mijn woongedrag een kans daarop te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten